Калинова моя Україна...

Меню сайту
Календар
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 29 » Обласний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Шанує Тараса велика родина»
14:45
Обласний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Шанує Тараса велика родина»

01 березня 2014 року комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради проводитиметься Обласний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Шанує Тараса велика родина» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів обласного підпорядкування.


Фестиваль-конкурс проводитиметься за такими номінаціями:

 Художнє читання (вірш або проза)

Інструментальна музика (бандуристи, народні інструменти)

Образотворче мистецтво (малюнок)

Фестиваль-конкурс проводитиметься відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на 2014 рік, наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту  облдержадміністрації від 21.02.2013 № 187 «Про заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка» та плану роботи комунального закладу «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради на 2014 рік, з метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих та талановитих дітей і молоді, вшанування пам'яті та популяризації творчості видатного сина українського народу Т.Г. Шевченка, збереження традицій української національної культури, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, популяризації народних інструментів та бандури, подальшого розвитку і підтримки талановитих художніх колективів та окремих вихованців.

З умовами проведення фестивалю-конкурсу можна ознайомитися в Інформаційно-методичних рекомендаціях щодо проведення Обласного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Шанує Тараса велика родина» (додатки 1, 2, 3 до наказу ДОНМС Запорізької облдержадміністрації).

Переглядів: 1330 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Пошук
Наше опитування
У якому місті Ви хотіли б побувати?
Всего ответов: 50
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz