Калинова моя Україна...

Меню сайту
Календар
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 24 » Ніч у бібліотеці
10:04
Ніч у бібліотеці

     

І навчали, і випробовували, і надихали цієї середи відвідувачів Державної бібліотеки України для юнацтва. До дня Всесвітньої книги та авторського права тут організували Всеукраїнську молодіжну бібліоніч “Книгою призначена зустріч”. Тут провели понад десяток міні-тренінгів-проектів, де кожен охочий міг не тільки пам’ять потренувати, знання перевірити чи дізнатися про користь соціальних мереж, а й навчитися грати на гітарі та поспілкуватися з письменниками.

- Ніч у бібліотеці вирішили організувати, аби відродити в молоді інтерес до читання, – каже директор Георгій Саприкін. – Адже книга, як ніщо інше, мотивує людину мислити, а це для сучасної людини дуже важливо.

До проведення бібліоночі цього дня долучилися ще 15 областей України, розповів  заступник директора з наукової роботи бібліотеки. Ініціативу підтримали одразу ж, бо розуміють важливість таких заходів для молоді. Поспілкуватися з юними та перспективними читачами радо погодився й іменитий письменник – Андрій Кокотюха. Автор давно пророкує українським бібліотекам долю так званих інформаційно-культурних центрів. Тренінг для пам’яті користувався особливою популярністю серед відвідувачів бібліоночі. Куратори проекту обіцяють ще неабияк здивувати юного читача. На майбутнє заплановано низку проектів у дещо іншому, однак не менш цікавому та пізнавальному форматі.

Переглядів: 645 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Пошук
Наше опитування
Ваш вік
Всего ответов: 215
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz