Калинова моя Україна...

Меню сайту
Календар
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 1 » До уваги вчителів та учнів!
11:44
До уваги вчителів та учнів!

З 01 листопада 2015 року по 25 лютого 2016 року проводиться XV Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить під гаслом "Об`єднамойсь ж, брати мої!" та присвячений 25-річчю незалежності України. Конкурс проводиться з теми "Гуртуймося, Братове-Українці! Лиш через терни шлях веде до зір" у номінаціях "Література" та "Історія України і державотворення" у три етапи:

1-ий етап - з 01 до 30 листопада 2015 року: у загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладах, за результатами якого визначаються по одному переможцю в кожній номінації;

2-ий етап - з 01 до 31 грудня 2015 року: у районних центрах і містах обласного підпорядкування, за результатами якого визначаються по три переможця в кожній номінації;

3-ий етап - з 10 до 31 січня 2016 року: обласний, за результатами якого визначаються по п`ять переможців в кожній номінації.

До розгляду у конкурсі приймаються роботи, які раніше не подавалися до участі в інших наукових та творчих конкурсах регіонального та державного рівнів.

Творчі роботи з літератури за вибором автора можуть бути різноманітні за жанром.

Поетичні доробки учнів подаються у довільній формі.

Конкурсні роботи з історії мають носити дослідницький характер із обов’язковим залученням оригінальних джерел (джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо) та складатися зі вступу, у якому автор обґрунтовує мету свого дослідження; основної частини, у якій розділи повинні мати назву та обов’язкове логічне завершення структурних компонентів основної частини; висновку; списку використаних джерел і літератури в алфавітному порядку.

До усіх творчих робіт (крім поезії) обов’язково додаються тези-анотації (короткий зміст роботи) обсягом до 2 сторінок. Конкурсна робота може бути виконана одним або кількома авторами.

Наставниками юних дослідників можуть бути вчителі,  викладачі, керівники гуртків тощо.

Текст творчої роботи з історії та літератури роздруковується на папері формату А4. Шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал полуторний. Обсяг 15-25 сторінок. Поля: ліве – 30 мм, нижнє і верхнє – по 20 мм, праве – 10 мм.

Поетичні доробки учнів подаються у довільній формі.

Переглядів: 618 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Пошук
Наше опитування
У якому місті Ви хотіли б побувати?
Всего ответов: 50
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz