Калинова моя Україна...

Меню сайту
Календар
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 24 » День завоювання друзів
11:10
День завоювання друзів

 


Сьогодні, 24 листопада, День друзів, або День завоювання друзів, який відзначається в день народження Дейла Карнегі (1888-1955), автора книги “Як здобувати друзів і впливати на людей”. Зі слів Дейла Карнегі, який знайшов ефективні способи спілкування, в світі немає поганих людей для дружби. 


Дейл Карнегі народився на фермі Мерівіль у штаті Міссурі. Родина жила у великих злиднях, проте він зміг вступити до Державного Педагогічного Коледжу в Уорренсбурзі та одержати непогану освіту. Прагнучи перебороти комплекс неповноцінності, викликаний майновим положенням, Дейл Карнегі шукав можливість чимсь відзначитися. Практикуючись в ораторському мистецтві в студентських дискусіях, зненацька для себе він виявив, що знайшов деякі методи ефективного спілкування. 


Вже багато років поспіль його книга «Як придбати друзів ...» особливо активно розкуповується саме в цей день — 24 листопада.


Цінуйте своїх друзів  за те, що вони просто є. Це ті люди, які без зайвих слів Вас зрозуміють, саме з ними можна бути такими, якими Ви є, справжніми. Друзі завжди вислухають і допоможуть, коли це потрібно. Любіть і цінуйте їх за те, що з ними весело та цікаво. З друзями ніколи не відчуєте себе самотніми. Будьте за це  їм вдячними. Відтак, даруйте їм посмішку й отримуйте її у відповідь.

Переглядів: 903 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Пошук
Наше опитування
Ваш вік
Всего ответов: 215
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz