Калинова моя Україна...

Меню сайту
Календар
Архів записів
Головна » 2016 » Січень » 18 » Читай українське
13:55
Читай українське

Якщо Ви любите читати, якщо Вас цікавить література, значить, "Друг Читача" – для Вас.

Як зорієнтуватися в морі книжок? Що цікавого написали улюблені автори? Що нині модно читати? Що говорять про нові книжки? На всі ці питання Ви знайдете відповідь на нашому сайті. Тут до Вашої уваги інтерв’ю з письменниками, незвичайні розповіді про класиків, закордонні репортажі, зустрічі з непересічними читачами, новини літератури та книжкові новини, афіша цікавих подій та аналітичні матеріали. Тут Ви прочитаєте рецензії на нові та модні книжки і знайдете відповідь на головне запитання: що почитати? Література якого жанру Вам підходить, чи зацікавить українська література, чи Ви волієте читати публіцистику – з усім цим Вам допоможе розібратися сайт "Друг Читача".

А ще тут Ви можете висловити свою думку про щойно прочитані книжки, щоб допомогти друзям з вибором. Адже немає книжки, яка сподобалася б усім. Скільки людей – стільки смаків. Наша задача не в тому, щоб визначити, яка сучасна українська книжка є найкращою, і навіть не в тому, щоб призначити якусь українську книжку бестселером. Але в тому, щоб кожен міг знайти тут кваліфіковану пораду та людей, до голосу яких варто прислухатися.

Утім книжки – це не тільки художня література. Ми розповідаємо також про мистецькі, дитячі, наукові, побутові видання, про кулінарні книжки та посібники для вишів, про есеї та збірки публіцистики, про паперові та електронні видання – одним словом, про все, що можна читати. І закликаємо Вас приєднуватися до цього цікавого процесу.

Нам дуже важлива Ваша думка. Адже тільки в Україні щороку видається понад п’ятнадцять тисяч книжок, а ще сто тисяч привозиться з-за кордону, і жодному автору та жодному сайті самотужки не оглянути таку астрономічну кількість. Отже, тільки всі читачі разом можуть дати раду новинкам і допомогти одне одному впорядкувати книжковий хаос, який царює сьогодні в Україні.

Запрошуємо до співпраці авторів, читачів, видавців, критиків – кожен з Вас зможе знайти гідне місце на нашому сайті.

І головне – читайте книжки. Адже саме книжка зробила наш світ таким, яким він зараз є. І жодне втикання ніколи не замінить нам читання.

Читання – творчий процес. Пам’ятайте це. І творіть щодня разом із "Другом Читача".

 

«Друг Читача» – книжковий ресурс, який розповідає про українські книжки, новини українського ринку, анонсує цікаві події, рецензує книжки. Ви можете долучитися до книжкового процесу, рецензуючи те, що прочитали.

Переглядів: 723 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Пошук
Наше опитування
У якому місті Ви хотіли б побувати?
Всего ответов: 50
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz